Üniversitemizde “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” Konulu Program Düzenlendi
9 Mayıs 2024 | 17:30

Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü ile Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) iş birliğinde kariyer eğitimleri kapsamında “Veri Analizi Sürecinde MAXQDA Kullanımı” konulu eğitim programı düzenlendi. Programa, Üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Teknoloji Fakültesi Taşkent Binası’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacı olarak Burak Varol yer alırken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Gelişli, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Çetin, Üniversitemiz Eğitim Öğretim Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah Yıldırım, KAPUM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın katıldı.

Program, açılış konuşmaları ile başladı. KAPUM Müdürü Doç. Dr. Yusuf Günaydın, KAPUM olarak Üniversitemiz akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerimize yönelik eğitim programları düzenlemeye devam ettiklerini söyledi. Doç. Dr. Yusuf Günaydın, programa katılımından dolayı Burak Varol’a teşekkür etti.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şaban Çetin de gerek öğrencilerin gerekse de öğretim elemanlarının akademik çalışmalarında veri analizi yapabilmelerinin önemine değindi. Prof. Dr. Şaban Çetin, Maxqda kullanımına yönelik olarak düzenledikleri programın öğrencilere ve akademik personele akademik çalışmalarında veri analizi bakımından katkı sağlayacağını kaydetti.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, öğrencilerin ve akademik personelin gerek günlük hayatta gerekse de akademik anlamda bilgi birikimine katkıda bulunan programları önemsediğini dile getirdi. Prof. Dr. Mahmut Selvi, programa katılımından dolayı Burak Varol’a teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Gelişli ise konuşmasında akademik çalışmalar ve bu çalışmalarda veri analizinin önemine değindi. Kendi öğrencilik ve akademik hayatı bağlamında veri analizinde kullanılan programlar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Yücel Gelişli, Maxquda gibi programları bilmenin avantajlarından söz etti. 

Açılış konuşmalarının ardından Maxqda eğitmeni Burak Varol’un sunumuna geçildi. Varol, “Veri Analizi Sürecinde Maxqda Kullanımı” hususunda ayrıntılı olarak bilgi verdi.

-1 -1 -1 -1 -1 -1
background image